Cautare

993 de rezultate pentru "eongaz timisoara" (4.06 secunde)
Decizie brusca Presedintele galatean al PNTCD spune ca s-a gandit pur si simplu sa candideze pentru Primarie pentru ca vrea sa faca din Galati sa semene cu Timisoara. ... Timisoara.
PSD anunta ca duminica, la Biserica Ortodoxa din cartierul Mehala din timisoara, deputatul Petru Andea va prezenta in fata enoriasilor activitatea Grupului Ecumenic de Rugaciune din cadrul Camerei Deputatilor, el fiind presedintele acestui organism.
Prezent la Timisoara, la o intalnire cu sustinatorii, primarul general al Capitalei s-a lansat fara aplomb intr-un atac impotriva presedintelui.
Traian Basescu a comparat Romania, in discursul sustinut, sambata, la mitingul electoral de la Timisoara, cu o nava iar criza economica a asemanat-o cu o furtuna. ... Sa aveti si voi incredere in comandant", a spus Basescu, in discursul sustinut la mitingul electoral din Parcul Rozelor din Timisoara.
Incidentele de la Timisoara au fost organizate, cel mai probabil, de echipa de campanie a lui Traian Basescu in scopul de a relativiza demersul rivalilor politici ai sefului statului, explica presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
"Este cat se poate de clar ca incidentele de la Timisoara au fost organizate si nici nu se pune problema ca acestea sa fie spontane.
Dar contramanifestatiile de la Timisoara si spontanele, cica, iesiri in strada ale oamenilor, din alte mari orase din Romania? ... Cine a privatizat balcoanele, salile de sedinta, scaunele din Timisoara, de nu au voie sa se atinga Antonescu si Geoana de ele?
Timisoara. Decizia de a merge de 1 decembrie la Timisoara, camufland o actiune electorala intr-un gest de reconciliere nationala, a fost a doua eroare strategica a lui Mircea Geoana.
Nici George Serban, autor al Proclamatiei de la Timisoara, nu mai e azi. ... Cum s-a putut intampla ca in Timisoara sa biruie impostura?
O a doua greseala, in opinia fostului sef al statului, a fost deplasarea la Timisoara pe data de 1 decembrie. "A fost o greseala in sine gandul de a semna o intelegere cu PNTCD, dar pe 1 decembrie la Timisoara a picat prost.
Punctul 8 al asa-zisei "Proclamatii de la Timisoara" (nu cea autentica - din ziua de 21 decembrie 1989 - ci cea cu caracter electoral emisa de "Societatea Timisoara") nu facea decat sa preia propunerea domnului Dan-Amedeo Lazarescu.
Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante si banci, Ialomitianu are 51 de ani, este deputat de Brasov si a terminat Universitatea de Vest din Timisoara, fiind doctor al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.
Ziua "Unirii Mici" si faptuitorul ei, Alexandru Ioan Cuza, vor fi evocate, luni, la Timisoara, printr-o serie de manifestari si depuneri de coroane la bustul Principelui Unirii si la efigia de la Casa Cuza, unde acesta a fost gazduit o noapte, in drumul sau spre exil.
O trimitem la PDL Roxana Golban, balerina profesionista devenita recent membra a organizatiei Tineterului Social Democrat din Timisoara, apare intr-un pictorial din ultimul numar al revistei Playboy.
A vorbit despre o proclamatie din martie la Timisoara. Pai proclamatia de la Timisoara, care era legata de Revolutie, era din 21 decembrie 1989, adica niste omisiuni condamnabile, care au o gandire in spate si care, iata, se reflecta printr-o aceasta pornire impotriva Institutului Revolutiei Romane.
Principalul vizat este comisarul sef Gheorghe Popescu, seful inspectoratului, care se afla pe faras inca de acum citeva luni, atunci cand a fost filmat la volanul masinii sale trecand pe culoarea rotie a semaforului, intr-o intersectie din Timisoara.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Deputatul PDL Clement Negrut s-a intrebat retoric "cum ar fi fost" daca Punctul 8 de la Timisoara ar fi devenit obligativitate. ... Propunerile de amendare, insusite de Comisia juridica din Camera Deputatilor, au fost facute de Societatea Timisoara si Asociatia 21 Decembrie.
La 16 septembrie 1996, acum optsprezece ani, Romania si Ungaria semnau, la Timisoara, Tratatul de intelegere, cooperare si buna vecinatate.
In anul 1992 a absolvit Liceul Traian Doda din Caransebes, iar in 1997 - Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. ... unul in comuna Giroc si un al doilea in Timisoara.
google-analytics.com